Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Μαρία Σολωμού και από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια είναι και ο γνωστός ράπερ Mente Fuerte με τον οποίο πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι σε σχέση. Μετά τις κοινές εξόδους, τη φωτογράφιση για το άλμπουμ του Mente Fuerte αλλά και την κοινή εκπομπή που έκαναν οι φήμες περί μεταξύ τους σχέσης φούντωσαν. Ωστόσο, η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό είχε ξεκαθαρίσει πως είναι απλά δυο καλοί φίλοι.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

Η χημεία ανάμεσά τους είναι εμφανής και φαίνεται πως ο ένας απολαμβάνει στο έπακρο την παρέα του άλλου. Γι’ αυτό και ο Mente Fuerte ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στη Μαρία Σολωμού για την ονομαστική τους εορτή δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram με την ίδια να απαντά «Habibi» που σημαίνει «αγαπητέ μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.