Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ντέμι Μουρ, η οποία έκανε τον γύρο των ελληνικών νησιών με πολυτελές γιοτ και εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, το οποίο ανέδειξε φορώντας ένα φούξια μπικίνι. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή και λαμπερή με μπικίνι στη Ψαρρού της Μυκόνου

Η 59χρονη σταρ του Χόλιγουντ μοιράστηκε μία ολόσωμη φωτογραφία της με τους φαν της στο Instagram, την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα «απολαμβάνοντας το καλοκαίρι». Εάν κρίνουμε από το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της Ντέμι Μουρ, μάλλον η ηθοποιός πέρασε πολύ όμορφα στη χώρα μας, ενώ η φωτογραφία της ενθουσίασε τους followers της, ακόμα και τους επώνυμους, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν like και κολακευτικά σχόλια. 

https://www.instagram.com/p/ChSGAe0Oh51/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People πως θέλει ακόμα και στα 60 της να παραμείνει «σέξι και επιθυμητή» και όχι να είναι σαν τη γιαγιά της, η οποία σε αντίστοιχη ηλικία έμοιαζε να είχε ήδη παραιτηθεί.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η σταρ θα γίνει 60 ετών τον ερχόμενο Νοέμβριο και στην ίδια συνέντευξη το χαρακτήρισε «απελευθερωτικό», με την ίδια να τονίζει πως μετράει «εμπειρίες» και όχι «χρόνια», ενώ δημιούργησε μια σειρά μαγιό μέσα από την οποία φιλοδοξεί να καταρρίψει το ταμπού το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να φοράει μια γυναίκα από μια ηλικία και μετά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA