Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ και τη δικαστική απόφαση που υποχρεώνει την Άμπερ Χερντ να του καταβάλει αποζημίωση ύψους 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμηση, η σταρ του Χόλιγουντ έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. 

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Προσέλαβε νέους δικηγόρους για την έφεση κατά της απόφασης που δικαίωσε τον Johnny Depp

Από τη μία οι φήμες τη θέλουν να κάνει αγώνα να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό και από την άλλη, οι προτάσεις για να παίξει σε κάποια ταινία του Χόλιγουντ - τώρα που τις έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη - μάλλον είναι ανύπαρκτες. Αντίθετα, η Χερντ έλαβε μια πρόταση από το πρακτορείο Zen Models, σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό με τίτλο «High Voltage» και μάλιστα, με ιδιαίτερα δελεαστική αμοιβή, ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αναλυτικότερα, τα οκτώ εκατομμύρια θα είναι η αμοιβή της Χερντ και το ένα εκατομμύριο θα γίνει δωρεά στο όνομά της στο παιδικό νοσοκομείο του Λος Άντζελες.  

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κα. Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαντάριαν, πρόεδρος του πρακτορείου. Η ίδια πρόσθεσε ότι το πρακτορείο ελπίζει να «προσφέρει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα (πιθανώς οικονομικά) προβλήματά της ενώ αναζητούμε νέα πρόσωπα για ταινίες ενηλίκων».

Πάντως, μέχρι στιγμής η πλευρά της Άμπερ Χερντ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχετικό σχόλιο και το πιθανότερο είναι να απορρίψει την παραπάνω πρόταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA