Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Anne Heche: Επτά μήνες πριν τον θάνατό της δήλωσε ότι θέλει να την υποδυθούν Μάιλι Σάιρους και Κρίστεν Μπελ

Η Αν Χες μπορεί να έφυγε στα ξαφνικά από τη ζωή ύστερα από το μοιραίο τροχαίο που είχε στις αρχές του Αυγούστου, όμως, ήδη επτά μήνες πριν και συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο, σε συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός είχε αποκαλύψει ποιες ηθοποιοί θα ήθελε να την υποδυθούν εάν γινόταν ποτέ η ζωή της ταινία. 

Διαβάστε ακόμη: Anne Heche: Η σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της και η χρήση ναρκωτικών

Όπως είχε δηλώσει λοιπόν η Αν Χες στο podcast «Behind the Velvet Rope with David Yontef», το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη (16/8), θα ήθελε να την υποδυθούν σε νεαρή ηλικία είτε η Μάιλι Σάιρους είτε η Κρίστεν Μπελ. 

«Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν την ικανότητα να βγάζουν το χιούμορ που διαθέτω κι εγώ, ενώ ταυτόχρονα θα δικαιώσουν την πορεία που έχω διαγράψει. Από πλευράς προσωπικότητας και οι δύο μοιράζονται μια ικανότητα να αντιμετωπίζουν τον κόσμο, με τον τρόπο που το κάνω κι εγώ. Νιώθω ότι έτσι θα ήθελα να απεικονιστεί η ζωή μου», είχε δηλώσει η Αν Χες. 

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως θαύμαζε τη Μάιλι Σάιρους από την πρώτη στιγμή που την είδε στον ρόλο της «Χάνα Μοντάνα» στη σειρά της Disney.

«Την έχω δει στη Χάνα Μοντάνα. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό, να μπορέσει να το εκφράσει αυτό και να μπορεί να είναι τόσο τολμηρή, ώστε να περάσει από τη Disney στο «Wrecking Ball», τότε μπορεί να το κάνει. Θαυμάζω τον τρόπο που κινείται, που τραγουδάει, τη φωνή και το πόσο συμπονετική είναι, αλλά και τον τρόπο που αγαπάει τους πάντες και το δείχνει στη σκηνή. Θέλω να δω έναν αγνό καλλιτέχνη στη θέση αυτή. Γι’ αυτό νομίζω ότι η Μάιλι είναι η κατάλληλη. Είναι μεγάλη ηθοποιός», πρόσθεσε η Αν Χες. 

Όσον αφορά δε την Κρίστεν Μπελ, εξέφρασε τη μεγάλη αδυναμία που έτρεφε για εκείνη ήδη από το 2004 όταν οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην τηλεταινία «Gracie's Choice. 

«Η Κρίστεν Μπελ μου έδωσε τη δεύτερη υποψηφιότητά μου για Emmy. Ενσαρκώσαμε τη μητέρα και την κόρη σε μια τηλεταινία χρόνια πριν, είπε αρχικά η Αν Χες, επαινώντας την «ικανότητά» της «να πει μια ιστορία» και να το κάνει με χαρά, με την προσωπικότητά της, τη γοητεία και το χιούμορ της. Βλέπω τον εαυτό μου πολύ σε αυτή. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος να ενσαρκώσω τη μητέρα της και θέλω πολύ να με παίξει».

Να θυμίσουμε πως η Αν Χες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών όταν τράκαρε το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ. την ώρα και «έχοντας κάνει χρήση κοκαϊνης» και ενώ βρισκόταν σε κώμα για μία εβδομάδα προτού τελικά αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA