Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 18 Αυγούστου του 2017 η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της  σε ηλικία 72 ετών με τη μεγαλύτερη κόρη της, Μάρθα Κουτουμάνου να είναι εκείνη που βρήκε τη μεγάλη σταρ του κινηματογράφου νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε ακόμη: Τσιμάρας Τζανάτος: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας

Σήμερα πέντε χρόνια μετά το θάνατό της, η επίσημη σελίδα του Studio Κλεισθένης στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από τις αρχείου του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου που είχε φωτογραφίσει όλους τους μεγάλους σταρ του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη. 

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 και σε αυτή βλέπουμε τη μεγάλη σταρ αγκαλιά με την κόρη της, Μάρθα - την οποία απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία, Πέτρο Κουτουμάνο - όταν εκείνη ήταν ακόμα μωράκι. 

https://www.instagram.com/p/ChZUASJrwPL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«5 χρόνια χωρίς την Ζωή Λάσκαρη. Στην αδημοσίευτη φωτογραφία την φωτογραφίζει ο Κλεισθένης με την κόρη της Μάρθα», αναφέρει το Studio Κλεισθένης στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία, όπως ήταν φυσικό, ενθουσίασε τους followers της σελίδας.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA