Μενού
  • Α-
  • Α+

Η λάθος πληροφορία περί του θανάτου του Γιώργου Μάγγα που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας θύμισε σε πολλούς δυο ανάλογες ιστορίες του παρελθόντος με πρωταγωνιστές τον Μάρκο Λεζέ και τον αξέχαστο Κώστα Τσάκωνα.

Καλεσμένος πριν από χρόνια στην εκπομπή «#TaKardasians» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου ο σπουδαίος κωμικός Μάρκος Λεζές είχε περιγράψει με μοναδικό τρόπο τα δύο περιστατικά και έκανε τους πάντες να... δακρύσουν από τα γέλια!

«Γράψανε στο Facebook ότι πέθανε. Με τη φωτογραφία μου. Και μάλιστα πέθανα από καρδιακή προσβολή και η κηδεία θα γίνει την τάδε ημέρα κλπ. Πριν 1-2 μήνες είχαν πεθάνει τον Τσάκωνα. Επειδή είναι πολύ φίλος μου τον πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε η γυναίκα του. Τι να πω εγω τωρα... 'Ηταν λίγο δύσκολα τα πράγματα. Έτρεμα... Λέω ''Λέλα... ο Κώστας...'' και μου λέει ''περίμενε να σου τον δώσω» περιέγραψε ο Μάρκος Λεζές, έκανε τους πάντες στο στούντιο να λυθούν στο γέλιο και στη συνέχεια περιέγραψε, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τον διάλογο που είχαν με τον αξέχαστο Κώστα Τσάκωνα.

«Του λέω ''ρε Κώστα ζεις''; ''Ναι, ρε''! ''Είσαι καλά''; ''Μια χαρά είμαι ρε'' και του λέω ''σε έχουν πεθάνει'', ''το ξέρω θα βγω στην τηλεόραση''! Τέλος πάντων, αφού πεθάνανε εμένα με παίρνει τηλέφωνο ο Τσάκωνας: ''Ρε συ, έχεις πεθάνει κι εσύ;'', του λέω ''ναι έχω πεθάνει''. ''Δηλαδή τώρα είμαστε αποθαμένοι'' με ρωτάει και του απαντάω πως ναι. ''Και μιλάμε από τον κόσμο''; με ρωτάει και του λέω ''Ναι Κώστα''! ''Καλά ε, έχω σήμα καμπάνα'', μου είπε εκείνος»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA