Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σοφία Βεργκάρα ποστάρει στο προφίλ της στο Instagram σέξι φωτογραφίες από το παρελθόν, ανεβάζοντας από τη μία τον υδράργυρο στους εκατομμύρια followers της και από την άλλη, αποδεικνύοντας πως και ο χρόνος είναι μεγάλος θαυμαστής της. 

Διαβάστε ακόμη: Λίντα Εβαντζελίστα - Φωτογραφίζεται για τη Vogue και δηλώνει: Προσπαθώ να με αγαπήσω

Την Πέμπτη (18/8) η Λατίνα σταρ, η οποία τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 50 της χρόνια, ανέβασε σε Instagram story μία επίσης παλαιότερη φωτογραφία της από την εποχή που ζούσε στο Μαϊάμι όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο φακό φορώντας ένα λευκό μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της, ενώ αρκέστηκε στο να γράψει «Miami #tbt». Πάντως, εκτός από παλιές φωτογραφίες, η Σοφία Βεργκάρα, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της το 2018 στο περιοδικό Health, δεν κοιτάει ποτέ πίσω, αφού «ό,τι έγινε, έγινε». 

«Δεν κάθομαι να στεναχωριέμαι για κάτι που δεν κατάφερα ή δεν έγινε. Μια δουλειά που δεν πήρα ή μια συμφωνία που τελικά δεν έγινε. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν χάνω χρόνο με το να στεναχωριέμαι για πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Πάντα κοιτάω μπροστά, στα νέα πράγματα που θα έρθουν. Mην χάνετε άδικα χρόνο με το να ανησυχείτε. Απλά προχωρήστε και αλλάξτε σελίδα!», είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA