Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία ανέβασε σε story στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου σήμερα Παρασκευή (19/8) και σε αυτή τον βλέπουμε να χαμογελάει στο φακό μαζί με τη μητέρα του, η οποία έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή πριν 28 χρόνια όταν εκείνος ήταν 12 ετών. «28 χρόνια και είσαι ακόμα εδώ», έγραψε ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», ο οποίος έχει μιλήσει το 2019 στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη για το θάνατο της μητέρας του από το AIDS, αλλά και για ποιο λόγο η σχέση με τον πατέρα του πέρασε από σαράντα κύματα.  

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας: Η γκάφα με τον Γιώργο Μάγγα και πώς έπεσε θύμα αυτών που επέκρινε τον περασμένο Ιανουάριο

«Τη μητέρα μου την έχασα στα 12 από AIDS και ο πατέρας μου πέθανε πριν από έξι χρόνια. Σε μια εποχή το 1994 που πέθανε η μητέρα μου, που ήταν πολύ κλειστή η κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου. Είχα έναν πατέρα καλλονό που περπατούσε στον δρόμο και έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός. Πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε εστιατόριο. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», είχε πει τότε ο Ανδρέας Γεωργίου. 

Είχε παραδεχτεί τότε πως «Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό με τη μητέρα μου κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία, γιατί ένιωθα πως θα πεθάνει. Ήξερα πως είναι οι τελευταίες μου στιγμές μαζί της. Με έβαλε να της υποσχεθώ πως θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα, είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Του έλεγα "σε μισώ". Μου έλεγε πως όταν φτάσω στην ηλικία του θα το καταλάβω. Τα τελευταία του χρόνια, όμως, ήρθαμε κοντά. Μιλούσαμε πολύ ανοιχτά για όλα. Δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα. Έφυγε πολύ ωραία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA