Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δίκη του R. Kelly, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, βρίσκεται σε εξέλιξη και την Πέμπτη (18/8) κλήθηκε να καταθέσει η βαφτιστήρα του που αποκάλυψε πως  ο τραγουδιστής έκανε σεξ μαζί της «αμέτρητες φορές» πριν κλείσει τα 18 της χρόνια και ότι εκείνη ήταν μόλις 15 ετών όταν ήρθαν για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή. Η σήμερα ηλικίας 37 ετών γυναίκα, γνωστή μόνο με το ψευδώνυμο «Τζέιν», κατέθεσε πως φοβόταν πολύ για να πει όχι και όλα είχαν ξεκινήσει λίγο καιρό αφότου εκείνη του ζήτησε να γίνει νονός της στα τέλη της δεκαετίας του 1990 όταν εκείνη ήταν μόλις 13 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie - Brad Pitt: Του έκανε κεφαλοκλείδωμα για να τον σταματήσει - Φωτογραφίες από τον καυγά πριν χωρίσουν

Μάλιστα, κατέθεσε πως της άγγιξε το στήθος για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών την ώρα που οι δυο τους βρίσκονταν μέσα σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο και ολοκλήρωσαν ένα χρόνο αργότερα, ενώ εκείνος είχε περίπου τα διπλάσιά της χρόνια. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί συνέχισε να κάνει σεξ με τον R. Kelly, η γυναίκα απάντησε στους ενόρκους ότι τον θεωρούσε πρόσωπο με εξουσία και δεν ήξερε πώς να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, συμπληρώνοντας ότι δεν ήξερε πώς να του πει «όχι», ενώ με τον καιρό άρχισε να νιώθει ότι όλο αυτό ήταν φυσιολογικό πράγμα.

Επίσης, κατέθεσε πως έκαναν σεξ και με άλλες έφηβες κοπέλες, τις οποίες έβρισκε η ίδια αφού της το ζητούσε, ενώ ο R. Kelly κατέγραψε σε βίντεο μερικές από τις σεξουαλικές τους περιπττύξεις όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών.

Σε ένα από τα επίμαχα βίντεο, ο τραγουδιστής φαίνεται να της δίνει χρήματα και σε σχετική ερώτηση, η Τζέιν απάντησε πως ο R. Kelly το έκανε αυτό για να μπορεί να ισχυριστεί ότι ήταν ιερόδουλη σε περίπτωση που διέρρεε το βίντεο. 

Δύο από τα άλλα ανήλικα θύματα αναμένεται να καταθέσουν κατά του R. Kelly αργότερα στη δίκη, ενώ οι ένορκοι έχουν ήδη στην κατοχή τους βίντεο με τον σταρ να κάνει σεξ με ανήλικες. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο τραγουδιστής πλήρωσε την Τζέιν και την οικογένειά της ώστε να μην καταθέσει στη δίκη του για παιδική πορνογραφία το 2008 με αποτέλεσμα τότε να αθωωθεί.

Να σημειωθεί ότι ο R. Kelly έχει ήδη καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών, γυναικών και αγοριών και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος και με άλλες κατηγορίες μεταξύ των οποίων για παιδική πορνογραφία και παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε το 2021 οι εισαγγελείς τον είχαν χαρακτηρίσει ένα «αρπακτικό» που κυνηγούσε νεαρής ηλικίας θαυμάστριες και θαυμαστές και τους κακοποίησε σεξουαλικά για δεκαετίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA