Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις πιο δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του αναφέρθηκε ο Αλεξάνδρος Μπουρδούμης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πώς ξεπερνά ένας νέος και φιλόδοξος ηθοποιός τον εγωισμό του και αφιερώνεται στην υποκριτική, ενώ μίλησε και για τις δικές του σκέψεις στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα λέγοντας: «Όταν αντιληφθεί ότι αυτή η δουλειά είναι μαραθώνιος και ότι πολλές φορές μπορεί αν χρειαστεί να πέσεις και να ξανά σηκωθείς. Όταν αντιληφθεί ότι δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να γίνουμε πρωταγωνιστές αλλά ότι όλοι είμαστε πολύτιμα μηχανήματα μιας τεράστιας μηχανής που, για να δουλέψει, πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί».

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, όταν ενώ έχουν βιώσει έναν θάνατο αναγκάζονται να βρεθούν επί σκηνής είπε: «Είχε πει κάποτε ο πολύ αγαπημένος Βασίλης Τσιβιλίκας ότι το θέατρο είναι σαν μια μεγάλη κολυμπήθρα. Μπαίνουμε κάθε βράδυ μέσα σε αυτή και στη συνέχεια βγαίνουμε καθαροί και λυτρωμένοι απ’ όλα. Όλοι έχουμε παίξει σε δύσκολες στιγμές».

«Αλίμονο, άνθρωποι είμαστε. Κι εγώ έπαιξα έχοντας μάθει δέκα λεπτά πριν ότι έφυγε ο αδελφός μου! Όμως, πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει; Θα τιναζόταν μια ολόκληρη παράσταση στον αέρα; Από την άλλη μεριά – αν μπορείς και είσαι σε θέση να παίξεις – γιατί να μην παίξεις; Γιατί για δυο ώρες να μη σταματήσεις τον πόνο;», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA