Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο - αυτή τη φορά - το Σάββατο (20/8) στην έπαυλη του ηθοποιού στην Τζόρτζια έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους και με τους εορτασμούς να διαρκούν τρεις ημέρες, ξεκινώντας ήδη από την Παρασκευή (19/8) με δείπνο και να ολοκληρώνονται με brunch χθες Κυριακή (21/8).

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Εγιναν ξανά ένα - Ο γάμος - χλιδή και τα μέτρα ασφαλείας

Το εντυπωσιακό νυφικό της Λόπεζ ήταν δημιουργία του οίκου Ralph Lauren με ψηλό λαιμό, τεράστια ουρά και ανοιχτή πλάτη, ενώ ο Μπεν Άφλεκ φόρεσε ένα λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι. Όλοι οι καλεσμένοι ήταν επίσης ντυμένοι στα λευκά, κάτι που ήταν επιθυμία του ζευγαριού. Για για τη διαμονή τους, τους είχε κλείσει δωμάτια σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Σαβάνα, με κόστος 800 δολάρια τη νύχτα, ενώ εκεί τους περίμενε δώρο όπου επάνω στην τσάντα ήταν χαραγμένα στα λευκά τα αρχικά του ζευγαριού «JB».

Για την είσοδό τους στο χώρο, όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να δείξουν την ταυτότητά τους, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας μοίραζαν ειδικά βραχιολάκια. Παράλληλα, είχε αποκλειστεί η εναέρια πρόσβαση σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων, αλλά και η πρόσβαση από το ποτάμι προς το κτήμα και έτσι, μετά την τελετή οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα με πυροτεχνήματα. Πάντως, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν εναέριες λήψεις που δείχνουν το ζευγάρι την ώρα της τελετής, αλλά και αργότερα στην αποβάθρα δίπλα στο ποτάμι όπου πόζαραν για το γαμήλιο άλμπουμ.

https://www.instagram.com/p/ChhB_YyKWQT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη Λόπεζ και τον Άφλεκ ένωσε με τα δεσμά του γάμου ο 34χρονος πρώην μοναχός, life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο κτήμα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Την άφιξη της νύφης και του γαμπρού ανήγγειλαν καμπάνες και τους συνόδευαν τα τρία παιδιά του Άφλεκ από το γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ και τα δύο παιδιά της Λόπεζ από το γάμο της με τον Μαρκ Άντονι. 

https://www.instagram.com/p/ChjpfKwPjKU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήταν η Ρενέ Ζελβέγκερ, ο Ματ Ντέιμον με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η σύζυγός του Τζένιφερ, η Τζέιν Φόντα, ο Τζίμι Κίμελ και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ, συνοδευόμενος επίσης από τη σύζυγό του, Πία.

Ωστόσο, υπήρξαν και ηχηρές απουσίες, όπως αυτή του αδερφού του Μπεν Άφλεκ, Κέισι, ο οποίος εθεάθη στο Λος Άντζελες το πρωί του Σαββάτου και σε σχετική ερώτηση παπαράτσι δήλωσε πως είχε οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και της πρώην συζύγου του ηθοποιού, Τζένιφερ Γκάρνερ - με την οποία η σχέση τους εξακολουθεί να είναι πολύ καλή - εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

https://www.instagram.com/p/Chjb_Yar628/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπολογίζεται ότι το συνολικό κόστος για το τριήμερο γαμήλιο event άγγιξε το 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο η προετοιμασία του χώρου κόστισε περίπου 400.000 ευρώ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA