Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, φίλους, αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του που τον ακολουθούσαν πιστά σε όλη του την πολύχρονη καριέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για την κηδεία και η επιθυμία της οικογένειας

Μέσα σε αυτό τον χρόνο που πέρασε δεν είναι λίγες οι φορές που η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, τον έχει τιμήσει μέσα από αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram και μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε πως στη Θεσσαλονίκη έδωσαν το όνομα του «πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου» σε μία οδό.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAntzelaGerekouOfficial%2Fposts%2Fpfbid02UjfZfje391pZ5i1vA8dXnwJhwrwdzS8pJUbqHGdvYPY3FGAPPTBSvCGDJYdFerrtl&show_text=true&width=500

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη…Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν κα λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου, θέλοντας να ευχαριστήσει και εκείνη με τη σειρά της τον κόσμο για την αγάπη που εξακολουθεί να δείχνει στον Τόλη Βοσκόπουλο.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA