Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! στην αντιδικία που είχε με πρώην συνεργάτη του, ο οποίος ισχυριζόταν πως υπήρξε μισθωτός υπάλληλός του και παρέμενε επί σειρά ετών απλήρωτος, με την υπόθεση να φτάνει στον Άρειο Πάγο.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Βέρτης: Τι είπε για το περιστατικό με την Αστυνομία στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης

«Αν αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια ήταν βιβλίο, πολλοί δεν θα πίστευαν ότι μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που γράφει. Χρειάζεται πολλή υπομονή», είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης, τονίζοντας πως δεν μπορεί να κοιμηθεί εάν νιώθει ότι έχει αδικήσει κάποιον. 

«Θα σου πω ένα πράγμα. Αν πάω να κοιμηθώ νιώθοντας ότι έχω αδικήσει κάποιον, δεν θα ηρεμήσω αν δεν βρω τον αριθμό του να τον καλέσω και να του ζητήσω "συγγνώμη"», εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Συνέχισε λέγοντας πως «Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάποια προβλήματα που μας προκύπτουν μπορεί να τα φέρνει η τύχη μας ώστε να μας προφυλάξει από κάτι χειρότερο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, πέραν του ότι έγινε από άνθρωπο που ευεργετήθηκε πολύ από εμένα καθώς ανήκε στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, είναι πως δεν γνώριζα ότι ο προφορικός λόγος ενός ανθρώπου χωρίς καμία τεκμηρίωση μπορεί να ληφθεί υπόψιν έναντι πολλών αποδεικτικών στοιχείων, σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη.

Ευτυχώς, αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα σε αστικό και ποινικό επίπεδο. Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μείνει κάποιος απλήρωτος από εμένα. Και αν πάθαινα κάτι ακόμη και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια υποχρέωση, θα ήμουν κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο ώστε να παλεύω κάθε μέρα να ξεπληρώσω. Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού. Να τους έχει καλά ο Θεός και να τους φωτίζει να βρούνε τον σωστό δρόμο. Μετά θα δούνε πόσο ευτυχισμένοι θα είναι και αυτοί!».

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου η στάση του απέναντι στους ανθρώπους που έχει γύρω του. 

«Νομίζω πως όχι. Θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς καχυποψία. Να μην υποπτεύομαι ότι ο καθένας μπορεί να μου κάνει κακό. Δεν θέλω να φοβάμαι να δώσω την αγάπη μου σε όλους τους φίλους μου», είπε, ενώ δεν έκρυψε πως «μέσα μου ήξερα πάντα ότι το καλό θα έρθει. Αλλιώς μπορεί να είχε αποφασίσει ο Θεός ότι έπρεπε να τιμωρηθώ για κάτι άλλο. Σίγουρα όμως όσο πιο κοντινό πρόσωπο σε βλάπτει τόσο πιο πολύ σε πονάει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA