Μενού
super-kiki
Super Κική | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Super Κική βρίσκεται στην Ικαρία και τις τελευταίες ημέρες έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα σε καφετέρια του νησιού, μια δουλειά που ξέρει καλά και έκανε και πριν γίνει influencer και αρχίσει να ασχολείται και επαγγελματικά με το Instagram. 

Διαβάστε ακόμη: Super Κική: Η πρώτη ημέρα στη νέα της δουλειά ως σερβιτόρα στην Ικαρία

Μάλιστα, σε τέσσερα βίντεο που ανέβασε σε insta stories στο προφίλ της η καλή της φίλη, Κατερίνα Πεφτίτση, βλέπουμε τη Super Κική τη πρώτη της ημέρα στη δουλειά, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (22/8) η Super Κική αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει - για την ώρα τουλάχιστον - από την Ικαρία με την ίδια να αποδίδει την ατυχία σε γλωσσοφαγιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ως ξέρει και ποιος τη γλωσσοτρώει. 

«Σήμερα έπεσα σε μια λακούβα με το αμάξι κι έσπασε το ψυγείο. Το πήρα απόφαση ότι δεν θα φύγω από την Ικαρία ποτέ. Ξέρω ποιος με γλωσσοτρώει κι εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του», ανέφερε στο story της η Super Κική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA