Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σακίρα, την ώρα που ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη κοινή έξοδος του Ζεράρ Πικέ με την 23χρονη σύντροφό του, απολαμβάνει χρόνο με τους γιους της. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Σακίρα έχει πάει μια βόλτα με τα παιδιά της, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα, και τα κρατά στην αγκαλιά της.  

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από βόλτα της Λατίνας σταρ την Κυριακή ενώ ο Ζεράρ Πικέ έβλεπε συναυλία με την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti, την πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό τους. Μάλιστα, όταν η Σακίρα είδε τα βίντεο που δείχνουν τον πρώην σύντροφό της να κρατά στην αγκαλιά του την 23χρονη και να της δίνει φιλιά, έγινε έξαλλη, σύμφωνα με το περιβάλλον της. 

Οι τρυφερές στιγμές του 35χρονου αμυντικού της Μπαρτσελόνα με την 23χρονη, έκαναν τον γύρο του κόσμου σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε το ισπανικό μέσο Socialite. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι ο Ζεράρ και η Κλάρα φωτογραφήθηκαν έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία - τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εξαλλη με τον Πικέ η Σακίρα 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σακίρα είναι «πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια». Σακίρα και Πικέ φέρεται να είχαν κάνει μια άτυπη συμφωνία να μην εμφανιστούν δημόσια με νέους συντρόφους τον πρώτο χρόνο μετά τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Periodico, Ζεράρ Πικέ και Σακίρα προσπαθούν να κρατήσουν φιλική σχέση για χάρη των παιδιών, παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι τεταμένη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ακολούθησε τις φήμες στις ισπανικά ταμπλόιντ ότι το ζευγάρι ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού, μετά την απιστία του ποδοσφαιριστή. «Λυπάμαι που επιβεβαιώνω ότι παίρνουμε χωριστούς δρόμους. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Ευχαριστώ για την κατανόηση» είχε ανακοινώσει τότε δημόσια η Σακίρα.

Η ισπανική εφημερίδα El Periodico ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά εβδομάδες πριν η Σακίρα αποφασίσει να φύγει ο Πικέ από το σπίτι της οικογένειας.

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Ζεράρ Πικέ

Η νεαρή φοιτήτρια εργάζεται, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, για την εταιρεία του Πικέ με την επωνυμία Kosmos, στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων. Μια πηγή είπε στη Sun: «Ο Ζεράρ και η Κλάρα βλέπονταν εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια που εργάζεται και για εκείνον στο γραφείο του, διοργανώνοντας εκδηλώσεις. Παραμένουν σιωπηλοί για τη σχέση τους, αλλά όλοι οι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

«Κάποιοι τους βοήθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιο μυστικό, "χτενίζοντας" τους λογαριασμούς της Κλάρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να βρει φωτογραφίες της. Αυτό και μόνο κάνει το περιβάλλον του να πιστεύει ότι είναι πραγματικά πολύ σοβαρά μαζί της».

Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν το τέλος της 11χρονης σχέσης τους τον Ιούνιο. Έχουν μαζί δύο γιους, τον Μίλαν, 9 ετών και τον Σάσα, δύο χρόνια μικρότερο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA