Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της, ενώ δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της, ανεβάζοντας αρετουσάριστες φωτογραφίες ή μιλώντας μέσα από αναρτήσεις της για θέματα που μπορεί να αποτελούν ταμπού και να μη συζητιούνται δημόσια. 

Διαβάστε ακόμη: Τηλεοπτική μάχη για την πρώτη συνέντευξη Κούγια ως δικηγόρου της Πισπιρίγκου - Ο νέος συνεργάτης της Σκορδά 

Μάλιστα. η ίδια γράφει στη σελίδα της στο Instagram πως «σε αυτό το προφίλ ανεβαίνουν μόνο αφιλτράριστες φωτογραφίες» και το απέδειξε για ακόμα μία φορά το βράδυ της Τετάρτης (24/8) όταν ανέβασε τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της, χωρίς ρετούς, τραβηγμένες από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

https://www.instagram.com/p/ChppklTrC2o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Και ξαφνικά σκάει μήνυμα στο WhatsApp από τον σύζυγο. Μου στέλνει αυτή τη φωτογραφία. Την έχει βγάλει κρυφά, χωρίς να το ξέρω, στις διακοπές! Αααα ωραία φωτό λέω! Και σκάει και δεύτερη και τρίτη. Αν σύρεις, θα τις δεις… Και σε λίγα δευτερόλεπτα και 3 φωτογραφίες έχουμε αυτό που λέμε "Instagram vs. Reality", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, με τους followers της να την επαινούν που είναι «ακομπλεξάριστη», όπως σχολίασαν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA