Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε στο «The Late Late Show» ότι δεν έχει ξανακάνει κοιλιακούς από τον περασμένο Μάρτιο όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης, ενώ αυτοσαρκαζόμενος είπε στον παρουσιαστή, Τζέιμς Κόρντεν πως «Προσπαθώ να κρατήσω αυτό το σώμα μπαμπά όσο γίνεται περισσότερο». Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Κόρντεν του απάντησε πως «Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις σώμα μπαμπά, δεν μπορείς. Αυτό δεν είναι σώμα μπαμπά!», ο Μομόα συνέχισε να αυτοσαρκάζεται λέγοντας, «Πέφτουν κορμιά, γερνάω, αδερφέ».

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck - Jennifer Lopez: Ένταση και χειρονομίες στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον γάμο

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Aquaman 2: Το Χαμένο Βασίλειο» ο Τζέισον Μομόα έκανε την εγχείρηση κήλης, ενώ μία μέρα αργότερα έδωσε το «παρών» στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Εκεί φορούσε γυαλιά ηλίου εξηγώντας πως του τα είχε γράψει γιατρός εξαιτίας θέματος που έχει με την όρασή του. «Πρέπει να διαβάσω απόψε. Δεν μπορώ να δω μακριά... είναι συνταγογραφημένα», είχε δηλώσει τότε ο Μομόα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ του Χόλιγουντ αυτοσαρκάζεται, λέγοντας ότι γερνάει αφού το ίδιο είχε πει το περασμένο φθινόπωρο και σε συνέντευξή του στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις όπου είχε αποκαλύψει πως είχε τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Aquaman 2. 

«Γερνάω. Κάτι έχουν πάθει τα μάτια μου. Κάτι μπήκε μέσα και πρέπει να κάνω χειρουργείο, έχω και μία κήλη και έχουν βγει και τα πλευρά μου. Όλο με δέρνουν» είχε αναφέρει τότε. 

Τέλος, τον Μάιο ο σταρ είχε ποστάρει μια φωτογραφία του στο Instagram χωρίς πουκάμισο, ενώ επρόκειτο να κάνει προληπτικά μαγνητική τομογραφία κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο. Πάλι, όμως, δεν είχε χάσει το χιούμορ του αφού στη λεζάντα είχε γράψει ότι «Πρέπει να σπάσεις μερικά αυγά για να φτιάξεις μια ομελέτα. Aloha. Ευγνώμων στην οικογένεια και στους φίλους μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA