Μενού
  • Α-
  • Α+

O Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος, όπως είπε «ήταν χαρακτηρισμένος ως φίλος» του, αλλά δεν έκρυψε πως «έχει απογοητευτεί».

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Κουρκούλης: Αγριο ξύλο σε συναυλία του – Διέκοψε τη μουσική όταν δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια

«Όλη αυτή η διαδικασία αυτής της δίκης, είναι κάτι που με συγκλονίζει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει παίξει ρόλο στη ζωή μου, ήταν χαρακτηρισμένος ως φίλος μου. Από τη στιγμή όμως που τα γεγονότα κι οι καταθέσεις πολλών ανθρώπων μου έδειξαν ένα δρόμο που δεν περίμενα, έχω απογοητευτεί πολύ από αυτόν τον άνθρωπο που θεωρούσα φίλο μου. Στο δικαστήριο βλέπω έναν άνθρωπο φοβερά καταβεβλημένο, αλλά θα ήθελα κι αυτός κι οι υπόλοιποι που κατηγορήθηκαν από το #MeTοο να πούνε μια μεγάλη συγγνώμη αντί να στραφούν εναντίον των θυμάτων και των φερόμενων θυμάτων. Είναι φοβερό να μην έχουν αυτήν την ενσυναίσθηση και να ασκούν μόνο εξουσία πάνω σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας χάρη στο #MeToo λέγοντας πως «Νομίζω ότι έκανε καλό σε όλη την κοινωνία. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε μέσω του #MeToo είναι ότι δεν πρέπει να βγαίνουμε οπουδήποτε και να καταγγέλλουμε αδιακρίτως. Αυτό πρέπει να γίνεται συντονισμένα, στα αρμόδια όργανα. Αυτό φώναζα από την αρχή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA