Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική πρόταση είχε η 31χρονη Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τους followers της στο TikTok τη Δευτέρα (22/8), αποφασίζοντας να τους δείξει πώς μπορούν να κουρευτούν μόνοι τους στο σπίτι, εξηγώντας πως η ίδια σκόπευε να πάει στην παραλία και ήθελε να αλλάξει λίγο το λουκ της. «Λοιπόν θα πάμε στην παραλία και θέλω να δώσω στα μαλλιά μου διαφορετικά επίπεδα μήκους», εξήγησε η Ραταϊκόφσκι μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Τρυφερά φιλιά μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος

Στη συνέχεια πήρε το ψαλίδι και έκοψε τα μπροστινά της μαλλιά, ενώ αναρωτιόταν: «Είναι τρελό αυτό; Τρελαίνομαι;». Εκείνη τη στιγμή ο ενός έτους γιος της, Σιλβέστερ, ακούστηκε να κλαίει, αναγκάζοντάς τη να σταματήσει.  «Αυτός ο άντρας δεν θέλει να τραβήξω αυτό το βίντεο χωρίς αυτόν, αλλά δεν μπορώ να κόβω ταυτόχρονα τα μαλλιά μου», είπε με το μωρό στην αγκαλιά της προσθέτοντας πως αναγκαστικά συνέχισε λίγο το κούρεμα και off camera. 

«Έχω κουρευτεί στο παρελθόν. Αυτή δεν είναι η καλύτερη δουλειά μου, αλλά είναι μια αρχή, είναι μια στιγμή», είπε στη συνέχεια η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία, σύμφωνα με το US Weekly, χώρισε τον προηγούμενο μήνα από τον 41χρονο σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, με τον ίδιο να προσπαθεί για μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά εκείνη να είναι ανένδοτη. 

https://www.tiktok.com/@emrata/video/7134342253539069226

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Φεβρουάριο του 2018 και δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο γιος τους, Σιλβέστερ, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA