Μενού
  • Α-
  • Α+

Το περασμένο σαββατοκύριακο ο Τζέιμς και η Νίκι Ρόουντναϊτ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ενώπιον φίλων και συγγενών σε ξενοδοχείο στο Νορθάμπτονσιρ της Βρετανίας. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά ποιοι είναι είναι οι νιόγαμπροι και γιατί ο γάμος τους αποτελεί είδηση θα αναρωτιέται κανείς. Ο γάμος τους έγινε είδηση, καθώς  τις ίδιες ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλυγουντ, Κιάνου Ριβς έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο ξενοδοχείο, κάτι που ανακάλυψε τυχαία ο γαμπρός.

Διαβάστε ακόμη: Μάτζικ Τζόνσον: Ο γιος του στη Μύκονο φορώντας χρυσαφί top από μπικίνι, παντελόνα και τακούνια

«Ο σύζυγός μου τον είδε στο μπαρ, του είπε ότι μόλις είχαμε παντρευτεί και τον κάλεσε να πει ένα “γεια” και να πιει ένα ποτό μαζί μας εάν ήθελε. Ήταν πολύ φιλικός και είπε ότι θα το έκανε αργότερα», δήλωσε η Νίκι Ρόουντναϊτ στο Newsweek. Μία ώρα αργότερα, μέλος του προσωπικού πλησίασε τη νύφη και την ενημέρωσε ότι ένας πολύ ξεχωριστός καλεσμένος βρίσκεται στο πάρτι και ήθελε να της μιλήσει. Ήταν ο Κιάνου Ριβς. Ο ηθοποιός πόζαρε με το ζευγάρι όταν του ζητήθηκε, μίλησε με καλεσμένους τους, ενώ έβγαλε και με αυτούς φωτογραφίες.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA