Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφύσικο; Μπορεί. Προκλητικό; Σίγουρα! Είτε μας αρέσει, είτε όχι, πάντως, είναι πως ο έφηβος influencer Donald Dougher αποκάλυψε πως το μηναίο του εισόδημα είναι περίπου 17 χιλιάδες λίρες, μένει σε βίλα και παίζει στο χρηματιστήριο. Το εξοργιστικό, ωστόσο, ότι ο ίδιος δηλώνει πως δεν… προλαβαίνει να χρησιμοποιήσει την πισίνα του γιατί το σπίτι του είναι τεράστιο και δεν του φτάνει ο χρόνος για να πάει εκεί και να κάνει μια βουτιά!

Ο  16χρονος Donald Dougher είναι ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων στο Λος Άντζελες, λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα (η συλλογή του αγγίζει τα 10 εκατ. λίρες) αλλά και το να κάνει τις διακοπές του δίπλα σε επώνυμους και πλούσιος στις Μπαχάμες.

https://www.instagram.com/reel/ChSKX7Uofro/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πού οφείλεται όλος αυτός ο παράλογισμος για έναν 16χρονο νεόπλουτο; Μα φυσικά στα social media. Από τότε που δημιούργησε το κανάλι του στο YouTube, τον Αύγουστο του 2019, ο Donald, κερδίζει πολλά χρήματα από τις διαφημίσεις. Αφού είδε το εισόδημα του να αυξάνεται αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το TikTok, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τον χλιδάτο τρόπο ζωής του.

https://www.instagram.com/reel/CgIAPa1KMiC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είδε τα εισοδήματά του να εκτοξεύονται και, πλέον, όπως αναφέρει η thesun.co.uk ζει σε μια «βασιλική» έπαυλη στο Λος Άντζελες όπου εκτός από το να μαγνητοσκοπεί στιγμές της καθημερινότητας του, σκέφτεται και τις κινήσεις που θα κάνει στο χρηματιστήριο.

Παρουσιάζοντας τον εαυτό του στο κανάλι του στο YouTube, ο Donald – ο οποίος ζει με τη μαμά του, την αδερφή του και τον βιντεογράφο Don Freshly, έγραψε: «Με λένε Donald, αλλά όλοι με λένε DONLAD! Πολλοί από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε ως το πιο πλούσιο παιδί στην Αμερική».

https://www.instagram.com/reel/Cf1zKXCJaqr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο νεαρός έφηβος ομολόγησε ότι παρά τα όσα βλέπουν οι άνθρωποι, έπρεπε να δουλέψει... σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι ενώ παραδέχθηκε πως το γούστο του στα πράγματα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «πολυτελείας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA