Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από αρκετούς μήνες αναμονής και ετοιμασιών ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα ανέβουν αύριο, Κυριακή 28 Αυγούστου, τα σκαλιά της εκκλησίας του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη) στη Λεμεσό όπου θα τελεστεί ο γάμος τους. Το αγαπημένο ζευγάρι θα έχει στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους τους που φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο στην Κύπρο για να απολαύσουν τη φιλοξενία τους.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η είσοδος των καλεσμένων

Μετά τον γάμο του ζευγαριού θα ακολουθήσει δεξίωση στο Monte Caputo. Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενημέρωσε τον κόσμο που ενδιαφέρεται να παρευρεθεί εκείνη την ημέρα στο μυστήριο και τόνισε ότι η είσοδος στη δεξίωση θα γίνει κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας τριών σταδίων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.

Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security.

1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας)

2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα)

3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.

Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα!».

https://www.instagram.com/p/CheTDIqKNes/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA