Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαλλη έγινε η Τζένιφερ Λόπεζ για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα social media από την ημέρα του γάμου της με τον Μπεν Αφλεκ, τη στιγμή που του αφιερώνει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, αφιέρωσε ένα νέο της τραγούδι στον σύζυγο της Μπεν Αφλεκ όσο εκείνος καθόταν σε μία καρέκλα, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

Στο εν λόγω βίντεο, η Τζένιφερ Λόπεζ ακούγεται να λέει στον αγαπημένο της: «Δεν σε χορταίνω», ενώ χορεύει με πάθος. Ωστόσο, σε απάντησή της στα σχόλια των θαυμαστών της, η Τζένιφερ Λόπεζ εξηγεί πως το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά τους. «Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε», έγραψε.

«Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι το βίντεο κάτω από το οποίο σχολίασε η Τζένιφερ Λόπεζ έχει διαγραφεί.

https://www.instagram.com/p/ChwkXkOquhi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA