Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα είναι η πιο σημαντική ημέρα για τη ζωή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση αφού ήδη έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους που είναι παραμυθένιος πραγματοποιείται σήμερα στην Λεμεσό της Κύπρου στις 17.00 το απόγευμα

Ήδη σήμερα από νωρίς έχουν ξεκινήσει  τα κυπριακά έθιμα, με τα στολίσματα του γαμπρού και της νύφης ενώ όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσε  ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Instagram του, πολλά είναι τα στολισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται έξω από το σπίτι του για να τον συνοδεύσουν μέχρι την εκκλησία. Οι φίλοι του πέταξαν βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. 

Το ζευγάρι προετοιμαζόταν μήνες για αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής τους και είχαν δώσει σαφείς οδηγίες για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν. «Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής». είχαν γράψει σε ανάρτησή τους στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA