Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει κάθε λόγο να γιορτάζει σήμερα, 29 Αυγούστου, καθώς σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Ο γιος της, Μιχαήλ, έχει γενέθλια και κλείνει σήμερα τα 9 του χρόνια και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε και μέσω Instagram για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες τόσο με φουσκωμένη κοιλιά αλλά και τρυφερά στιγμιότυπα με τον νεογέννητο μωρό της μαζί με τον μεγάλο του αδερφό, Φίλιππο.

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές βουτιές πριν από την έναρξη του «Πρωινού»

https://www.instagram.com/p/Ch1i2A6Iac_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«~ 29.08.13 ~ Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου… Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου και πάντα θα ´σαι… Πως να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω… Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή; Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ´ αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA