Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ λατρεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο. Το μοντέλο έκανε ένα τατουάζ αφιερωμένο στον αγαπημένο της και το έδειξε στους followers της στο Instagram, όμως ήταν το τελευταίο που παρατήρησαν. Το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το νέο σχέδιο που έκανε στο χέρι της και γράφει τα αρχικά της ίδιας και του ποδοσφαιριστή, όμως το κοινό «στάθηκε» στα κοσμήματα που στολίζουν τα δάχτυλα και τον καρπό της.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Aniston - Jon Hamm: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Στη φωτογραφία που πόσταρε, φαίνεται το τατουάζ που έκανε στο αριστερό της χέρι και το οποίο «αποτυπώνει» την αγάπη της για τον Πορτογάλο επιθετικό. Η δημιουργία αυτή περιλαμβάνει αρχικά του ζευγαριού C (Cristiano) και G (Georgina), και ανάμεσά τους μια καρδιά.

https://www.instagram.com/p/ChxNeh5sM7n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στο δέρμα, την ψυχή και την καρδιά», αναφέρει η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, στην οποία η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ φαίνεται να φορά μία σειρά από δαχτυλίδια, εκ των οποίων τα δύο φέρουν πάνω τους δύο μεγάλα διαμάντα, ενώ ένα χρυσό ρολόι στολίζει τον καρπό της, γεγονός που φαίνεται ότι εξόργισε τους ακολούθους της.

«Οκ. Το καταλάβαμε. Έχεις κοσμήματα και διαμάντια», της έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια, με κάποιον άλλο να συμπληρώνει: «Είσαι η πιο αυτάρεσκη διασημότητα στον κόσμο».

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Εμφάνιση 2,2 εκατομμυρίων ευρώ στο Μάντσεστερ

Η φωτογραφία αυτή που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανάρτησή της, από τη βόλτα που έκανε στο Μάντσεστερ, φορώντας πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα.Η Τζορτζίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία την βόλτα της στο Μάντεστερ, εκεί όπου μένει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια τους.

https://www.instagram.com/p/ChCvEx3scH2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αίσθηση προκάλεσε το κόστος του ντυσίματος και των κοσμημάτων της, που ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ! Η Ισπανίδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, εμφανίστηκε με φόρεμα Stella McCartney αξίας 1.900 ευρώ. Φορούσε σανδάλια της LeSilla αξίας 765 ευρώ. Η τσάντα της ήταν Hermes (BIRKIN 30 BLEU MYKONOS) και στοιχίζει 94.000 ευρώ. Σε ένα δάχτυλο του χεριού της φορούσε δύο δαχτυλίδια. Το ένα ήταν διαμαντένιο με ζαφείρι αξίας 800.000 ευρώ, το άλλο ένα Cartier των 700.000 ευρώ.

Το outfit κοσμούσε ένα ρολόι Rolex αξίας 550.000 ευρώ, και συγκεκριμένα ένα λευκόχρυσο GMT Master II 18 καρατιων, διακοσμημένο με διαμάντια στο καντράν και στο λουράκι. Το συνολικό look στοιχίζει 2.146.665 ευρώ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA