Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο έρωτας φαίνεται πως έριξε τα... βέλη του στο Χόλιγουντ, καθώς μετά τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Αφλεκ, αλλά και την αποκάλυψη της σχέσης της Τζένιφερ Ανιστον και του Τζον Χαμ, αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την Εμιλι Ραταϊκόφσκι και τον Μπραντ Πιτ να είναι το hot ζευγάρι. Ο Μπραντ Πιτ, όπως αναφέρει το περιοδικό «ΟΚ!» βρήκε την ευκαιρία να κάνει την κίνησή του και ζήτησε ραντεβού από το μοντέλο, το οποίο όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες χώρισε με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ο οποίος φέρεται να την απάτησε.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Aniston - Jon Hamm: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

«Ο Μπραντ ήταν ερωτευμένος με την Eμιλι στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2020», είπε μια πηγή. «Δεν ήταν σε ιδιωτικό χώρο ή κάτι τέτοιο, αλλά μιλούσαν με φίλους τριγύρω». «Προφανώς, ήταν εκτός ορίων τότε», σημείωσε η πηγή, καθώς η Ραταϊκόφσκι και ο Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ήταν παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τον γιο τους Σιλβέστερ. «Ηταν ευτυχισμένη και παντρεμένη και ο Πιτ το σεβάστηκε αυτό».

Ωστόσο, τώρα που ο Μπέαρ-ΜακΚλάρντ δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, ο Πιτ έκανε την κίνησή του. «Της ζήτησε να βγούν και εκείνη είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Μπραντ ήταν χαριτωμένος, και όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;» τόνισε η πηγή. Παρά τα δημοσιεύματα για ένα πιθανό ειδύλλιο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού του αρνήθηκε τις εικασίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA