Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Super Κική επέστρεψε από τις διακοπές της στην Ικαρία όπου ξάφνιασε τους followers της με την απόφασή της να δουλέψει μερικές ημέρες σε καφετέρια και σήμερα Τρίτη (30/8) μέσα από insta stories της, η γνωστή instagrammer θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους εντυπωσιάζονται από όσα βλέπουν στα social media

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα - Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας με την Ιλάειρα Ζήση»

«Καλώς ή κακώς άντρες και γυναίκες σας έχει επηρεάσει τόσο πολύ η μόδα του Instagram και της τραπ μουσικής που έχετε μπερδευτεί ακραία πάρα πολύ! Ράβετε στολές και ζείτε με βάση αυτά που ακούτε ή βλέπετε. Τίποτα δεν ισχύει και σας το λέω εγώ που είμαι μέσα στον χώρο. Καμιά κοπέλα στο Instagram δεν είναι τόσο όμορφη όσο τη βλέπετε στις φωτογραφίες και μάλιστα δεν είναι τόσο έξυπνες και οι μισές και αν είναι έξυπνες, δεν ξέρουν να κάνουν πολλά που μπορεί να ξέρετε να κάνετε εσείς. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε όλα αυτά. Κανένας ράπερ δεν π***** κάθε μέρα και άλλη. Και αν το κάνουν, σκεφτείτε πόσο άδειοι και κενοί είναι μέσα τους. Δεν έχει πλάκα κάθε μέρα να υποκρίνεσαι και να παίζεις ρόλους και σε έναν άλλον απλά για να ικανοποιήσεις το εγώ σου!», έγραψε αρχικά η Super Κική.

«Μην κάνετε ζουμ σε κάτι που απλά σας διασκεδάζει! Το Instagram και η μουσική είναι απλά για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας όχι για να γίνονται το πετσί σας! Απομυθοποιείστε μας και απλά περάστε καλά. Έχουμε όλοι τις ίδιες ανασφάλειες με εσάς και παλεύουμε όλοι για κάτι κοινό με εσάς.

Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές, απλώς αυτό πουλάει και ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αν γνωρίσετε τον καθένα προσωπικά, θα σας πει προβλήματα ίδια με τα δικά σας! Κάνω παρέα με τους περισσότερους που ακολουθείς εδώ μέσα! Και όλοι υποφέρουν από κάτι! Όταν λοιπόν στηρίζετε κάποιον από αυτούς να φροντίζετε να τους βλέπετε χωρίς ζουμ γιατί μας βλέπετε τεράστιους. Και αυτό κάνει κακό σε εσάς. Ξεκολλάτε, κανείς δεν είναι καλά», τόνισε μεταξύ άλλων η γνωστή Instagrammer για να καταλήξει: 

«Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεζουμάρεις από όλα όσα βλέπεις γιγάντια. Χαλαρώστε, πάρτε ανασούλες και απλά αλλάξτε οπτική γωνία. Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA