Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποιεί φέτος το καλοκαίρι περιοδεία ανά την Ελλάδα, αλλά η συναυλία του στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα, στο γήπεδο των Φηρών και με κοινό 3.000 ατόμων, συνοδεύτηκε από απρόοπτα.

Διαβάστε ακόμη: Michael Jackson: Νέο ντοκιμαντέρ για τον θάνατό του - «Είχε 19 ψεύτικες ταυτότητες για να προμηθεύεται χάπια»

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, άγνωστος τηλεφώνησε και μέσω ηχητικού μηνύματος ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα κάτω από την εξέδρα. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Θήρας, Μανώλης Ορφανός και έτσι χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα, άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά έσπευσαν στο γήπεδο, «χτενίζοντας» όλη την περιοχή, αλλά και τη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος βρισκόταν ήδη επί σκηνής για περίπου ένα τέταρτο, ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει και διέκοψε τη συναυλία, λέγοντας στους θεατές ότι είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, προκειμένου να μην προκληθεί πανικός. 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=237&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100000161388684%2Fvideos%2F476474347374959%2F&show_text=false&width=560&t=0

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί, ο δημοφιλής τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή και συνέχισε κανονικά τη συναυλία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA