Μενού
  • Α-
  • Α+

OSnik υπήρξε για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής άγριου ξύλου, αυτή τη φορά σε live εμφάνισή του στην Κατερίνη. Ο Snik, ενώ τραγουδούσε σε κλαμπ, πήδηξε από τη σκηνή την ώρα που υπήρχε ένταση μεταξύ της παρέας του και μιας άλλης ομάδας, και τα πράγματα ξέφυγαν, με το μαγαζί να μετατρέπεται σε ρινγκ.  Η παρέα του τράπερ ενεπλάκη σε καυγά με μια άλλη παρέα θαμώνων που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεφταν... βροχή, ενώ κάποιοι από τους εμπλεκόμενους, εκτόξευσαν και καρέκλες, με τον κόσμο που ήταν στο μαγαζί να ουρλιάζει από φόβο. Κάποιοι «οπλίστηκαν» και με ποτήρια, με τις εικόνες που βλέπουν το «φως» να σοκάρουν.

Διαβάστε ακόμη: Snik για το ξύλο στην Κατερίνη: «Λογικό να αντιδράσω, όταν μας πετάνε μπουκάλια από κάτω»

Στο κλαμπ επικράτησε πανικός και οι θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν. Τελικά, στο μαγαζί στις 04:45 τα ξημερώματα έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε. Για τα επεισόδια και το άγριο ξύλο, ο τράπερ Snik έδωσε τη δική του εκδοχή αλλά τάχθηκε πάλι κατά της βίας, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα χέρια». 

Ο Snik είπε δηλαδή πάλι τα εξής: «Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα». 

Snik: Αγριο ξύλο με τον Light στα Mad

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Snik πιάστηκε στα χέρια με κάποιον. Κι αυτό γιατί έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τον ξυλοδαρμό του με τον Light στα Mad VMA 2022. Τότε, η γιορτή της μουσικής, τα MAD Video Music Awards (VMA) 2022, «σημαδεύτηκε» από τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο. Ολα έγιναν όταν η Ελενα Παπαρίζου βρισκόταν στη σκηνή και ξαφνικά ξέσπασε το επεισόδιο μεταξύ των δύο τράπερ, των Light και Snik, οι οποίοι άρχισαν να παίζουν ξύλο! Η Έλενα Παπαρίζου φώναζε από τη σκηνή «όχι βία!» και στη συνέχεια αποχώρησε αναστατωμένη. Η εκδήλωση διεκόπη για μερικά λεπτά, με τους θεατές να είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν και να γιουχάρουν τους τράπερ.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνονται αρχικά ο Light και στη συνέχεια ο Snik να βρίσκονται στο κέντρο του καυγά με αρκετούς από αυτούς που τους συνόδευαν να συμμετέχουν στα άγρια επεισόδια.

Snik: Το «φύγε ρε, πατσαβούρα» και η απάντησή του

Ο Snik απασχόλησε και άλλες φορές τα Μέσα Ενημέρωσης μέσα στην χρονιά, όχι για συμμετοχή σε κάποιον καυγά, αλλά για τη συμπεριφορά του. Μετά τα όσα έγιναν στα Mad, ο Snik ανέβασε σε story στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο μπροστά σε καθρέφτη ασανσέρ, όπου αποκαλεί τον εαυτό του με χιούμορ «influencer της καρδιάς μας», ενώ στη συνέχεια γυρνάει την κάμερα στη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, λέγοντάς της «φύγε ρε, πατσαβούρα».

Στη συνέχεια το story κατέβηκε, αφού, όμως, είχαν πέσει βροχή τα αρνητικά σχόλια από τους followers τους στα social media. Ο ίδιος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση αργότερα μέσω νέου story όπου ανέφερε: «Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; Είστε τρελοί;».

Ο Snik είχε δεχθεί αρνητικά σχόλια μέσω social media για ακόμα μία φορά όταν στις αρχές καλοκαιριού, επιστρέφοντας από την Πάτρα προς την Αθήνα, η Τροχαία σταμάτησε το αυτοκίνητό του, το οποίο οδηγούσε συνεργάτης του, για υπερβολική ταχύτητα. Ο τράπερ τράβηξε με το κινητό του την όλη διαδικασία, ανεβάζοντας σχετικό story στο Instagram και λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν οδηγούσε ο ίδιος, ώστε να μπορεί να πίνει το ποτό του. «Για αυτό, παιδιά, να έχετε οδηγό, να μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας και να σας γράψουν μόνο για ταχύτητα. Τι να κάτσεις να μαλώσεις;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Περίπου στα μέσα Ιουνίου, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή Open Weekend, ο Snik ακύρωσε προγραμματισμένη live εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής επειδή μέρος του deal ήταν και τα αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία είχαν κλειστεί με την πρωινή πτήση από το συνεργαζόμενο με το μαγαζί πρακτορείο δεν αντιστοιχούσαν σε Business Class, αλλά ήταν οικονομική θέση. Έτσι, κλείστηκαν άλλα εισιτήρια, αλλά επειδή ούτε αυτά ήταν Business Class, ο τράπερ πέταξε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, αλλά στην Κομοτηνή δεν εμφανίστηκε ποτέ. Από πλευράς του ο ίδιος είχε αναφέρει μέσω Instagram πως το live ακυρώνεται επειδή «κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες».

Το τερμάτισε όταν κάπνισε μέσα στο Λούβρο

Αποδέκτης αρνητικών σχολίων έγινε και μετά το πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι. Ο τράπερ επισκέφθηκε το μουσείο του Λούβρου και «πλημμύρισε» το Instagram με stories από τα σπάνια έργα τέχνης που υπάρχουν στο δημοφιλές μουσείο. Εκτός από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του από την παραμονή του στο μουσείο, ο Snik ανέβασε και ένα βίντεο, δείχνοντας την εκκεντρική εμφάνισή του.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει μία μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο (full face) και γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, μέσα από βίντεο που ανάρτησε και πάλι σε story, ο Snik εμφανίζεται να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο μουσείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA