Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχθηκε τον Σεπτέμβριο με μία συναυλία το Κατράκειο της Νίκαιας. «Είμαι ο Γιώργος της γειτονιάς, αλλά άμα θέλω και ο άνδρας τη χρονιάς», είπε ο καλλιτέχνης, ο οποίος επέστρεψε στη γειτονιά του και γνώρισε την αποθέωση καθώς χιλιάδες θαυμαστές του βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν από κοντά. Η βραδιά ήταν ιδιαίτερη για τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς ανάμεσα στο κοινό ήταν και οι γονείς του που έψαχνε από την αρχή της συναυλίας. Στα μισά του τραγουδιού «Ωρες μικρές», ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε τους μουσικούς για να καλέσει τη μητέρα του στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Γιόρτασαν την 4η επέτειο γάμου τους - Το αδημοσίευτο βίντεο

«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω του πατέρα μου να ανεβάσει τη μάνα μου στη σκηνή να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο άμα γουστάρει, γιατί άμα δε γουστάρει μπορεί να με βρίσει κιόλας», είπε καλώντας τη μητέρα του Κλειώ στη σκηνή. Εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και μετά από λίγο ο Γιώργος Μαζωνάκης γονάτισε στη σκηνή για να της τραγουδά όσο εκείνη χορεύει σε μια ομολογουμένως πολύ ξεχωριστή στιγμή.

https://www.tiktok.com/@mfadaki/video/7138506464544476421

Το ζεϊμπέκικο της μητέρας του καθήλωσε το κοινό, το οποίο την χειροκρότησε θερμά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA