Μενού
  • Α-
  • Α+

«Προβλήματα στον Παράδεισο» είναι ο τίτλος που φέρει δημοσίευμα του Page Six σχετικά με τον γάμο της Gisele Bundchen και του Tom Brady με πηγές να αναφέρουν ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, ενώ ανέφεραν ότι το 42χρονο super model εγκατέλειψε το σπίτι της οικογένειας στην Τάμπα της Φλόριντα για την Κόστα Ρίκα, μετά από μια σειρά έντονων καυγάδων σχετικά με την απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του. 

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Η απάντησή της στον 15χρονο γιο της για τη ρήξη στη σχέση τους - «Με λυπεί βαθιά η κραυγή του»

«Ο Τομ και η Ζιζέλ τσακώθηκαν άγρια», είπε μια πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν αλλά το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί. «Είχαν συμφωνήσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, αλλά μετά άλλαξε γνώμη», είπε η πηγή. «Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Ζιζέλ είναι ξεροκέφαλη -έχει αυτό το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο», είπε η πηγή στο Page Six.

https://www.instagram.com/p/CadT8dSlxLJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η είδηση έρχεται αφότου ο 45χρονος Μπρέιντι έχασε 11 προπονήσεις μέσα στον Αύγουστο, για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε ο ίδιος. «Είναι προσωπικά… όλοι έχουν διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Όλοι έχουμε μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι ένας 45χρονος μεγάλος άντρας. Πολλά σκ@@@ συμβαίνουν». Ωστόσο, εκπρόσωποι του ζευγαριού αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που υπάρχουν σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού

https://www.instagram.com/p/CdTMJzvg6Bo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον περασμένο Μάιο η Gisele είχε πει στη βρετανική Vogue: «Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά. Εκείνος εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, εγώ κυρίως στα παιδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA