Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, την Παρασκευή (2/9) στην πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας του «Bones and All» ο 26χρονος Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε ίσως την πιο τολμηρή του επιλογή μέχρι σήμερα, φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο σύνολο, δημιουργία του σχεδιαστή Χάιντερ Άκερμαν, η οποία άφηνε ακάλυπτη την πλάτη του. Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, φορούσε μαύρες μπότες, μαύρα γυαλιά ηλίου, γύρω από το λαιμό του είχε τυλιγμένο ένα φουλάρι ίδιου χρώματος, ενώ βραχιόλι και ασημένια δαχτυλίδια ολοκλήρωναν την ενδυματολογική του επιλογή.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: «Αυτός είναι τσίπης και αυτή τσιγκούνα - Του λέει να μη δίνει φιλοδώρημα»

Στη συνέντευξη τύπου για τη νέα του ταινία, «Bones and All», η οποία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των '80s όταν δεν υπήρχαν social media, ο Τιμοτέ Σαλαμέ δεν έκρυψε πως είναι αναζωογονητικό να ζει ως κάποιος που δεν έχει την έννοια να δίνει το στίγμα του συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το να είσαι νέος τώρα και το να είσαι νέος οποτεδήποτε - μπορώ να μιλήσω μόνο για τη γενιά μου - σημαίνει ότι κρίνεσαι έντονα», είπε ο Σαλαμέ και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να μεγαλώνεις, δεχόμενος τη σφοδρή επίθεση των social media».

Ο ίδιος δεν συμφωνεί με τη συνεχή ανάγκη της κοινωνίας να φιλτράρει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της μέσα από το φακό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και με το τι μπορεί να έχουν να πουν οι άλλοι για την κατάστασή τους.

«Ήταν ανακούφιση να παίζω χαρακτήρες που παλεύουν με ένα εσωτερικό δίλημμα χωρίς τη δυνατότητα να μπουν στο Reddit, στο Twitter, στο Instagram ή στο TikTok και να καταλάβουν πού ταιριάζουν», συνέχισε.

Αν και αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πτυχές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να είναι ωφέλιμες, υπάρχουν πολλές περισσότερες, οι οποίες κατά τη γνώμη του, θα προκαλέσουν τελικά την κατάρρευση της κοινωνίας.

«Δεν κρίνω», πρόσθεσε. «Μπορείς να βρεις μια ομάδα να ανήκεις εκεί, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να είσαι ζωντανός τώρα. Νομίζω ότι η κοινωνική κατάρρευση πλανάται στον αέρα. Γι' αυτό ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα έχει σημασία», κατέληξε ο Σαλαμέ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA