Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την καριέρα του και για το αν έχει καβαλήσει το καλάμι, αλλά και για τη γνωριμία του με τη Σμαράγδα Καρύδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς δεν θεωρεί ότι ήταν από τύχη. 

Διαβάστε ακόμη: Snik: «Δεν πετάχτηκε μπουκάλι - Ορμηξαν από το stage κατά πάνω τους» λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί. Η τύχη πιστεύω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο, καθώς ήταν τη σωστή στιγμή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%. Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν το "Σ' αγαπώ, Μ' αγαπάς", αλλά και οι "Άγαμοι Θύτες"», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης. 

Ωστόσο, στη συνέχεια αναφερόμενος στη γνωριμία του με τη Σμαράγδα Καρύδη τόνισε πως «Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα φέρνει που γνωρίζονται δύο άνθρωποι την ώρα που έχουν κοινές ανάγκες. Για μένα η τύχη είναι σαν μυστικό σχέδιο του Θεού. Με την έννοια του μυστηριακού. Πιστεύω ότι τα πράγματα οργανώνονται με έναν τρόπο και υπάρχει ένα σχέδιο για αυτό».

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε ότι «Τα έφερε έτσι η ζωή και έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουν επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA