Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συνέντευξη της Super Κικής που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή (4/9) όπου η influencer αναφέρθηκε στην αποβολή της, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο μετά την αποβολή που είχε εκείνη στο παρελθόν, χωρίς να μπορεί να κρύψει με τη σειρά της τη συγκίνησή της.

Διαβάστε ακόμη: Super Κική: Συγκινεί για την αποβολή - «Η ψυχολογία μου ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

«Εγώ την καταλαβαίνω τη Super Κική γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, δηλαδή, σε μία εγκυμοσύνη που κι εγώ έχασα το μωρό που ήταν ήδη γνωστή γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα. Υπάρχει αυτή η δύσκολη στιγμή που όλοι γνωρίζουν και που μοιράζεσαι ότι δεν ισχύει πια, αλλά θέλω να σας πω ότι ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους στη ζωή μου, δηλαδή υπάρχει από τη μία ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά υπάρχει από την άλλη και μια τεράστια αγκαλιά», είπε αρχική η παρουσιάστρια. 

Στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη λίγο μετά τη δική της αποβολή όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

«Καταλαβαίνεις και πόσο πολύ αφορά τις γυναίκες. Εγώ εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες που δεν ήξερα. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη και όταν ερχόμουν πίσω, βρισκόμουν στο αεροπλάνο σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, το είχαμε ανακοινώσει. Κάθισα στο αεροπλάνο και έρχεται μπροστά μου μία αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου - το λέω και συγκινούμαι - και να κλαίω κι εγώ μαζί της. Το λέω και συγκινούμαι. Θέλω να πω ότι είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τη μοιράζεσαι τελικά. Βλέπεις ότι αυτός ο πόνος, όταν μοιράζεται, σπάει. Πονάει λιγότερο, αντιμετωπίζεται πιο εύκολα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA