Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε τη Δευτέρα (5/9) στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» του Mega με την Ελένη Μενεγάκη για το δυσάρεστο απρόοπτο που έτυχε σε εκείνον και τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Μπαλί όταν χάθηκαν οι βαλίτσες τους με αποτέλεσμα να μην έχει να βάλει ρούχα και… εσώρουχα. «Δεν είχα βρακί να φορέσω πέντε μέρες αυτό ήταν το σημαντικότερο όλων. Χάθηκαν οι βαλίτσες, η αεροπορική δεν τις έβγαλε ποτέ. Στείλαμε email στην εταιρεία, ήταν ξένη, δεν είχαμε με έναν άνθρωπο να μιλήσουμε και μας έλεγαν "είμαστε σε αναζήτηση των βαλιτσών". Ήμασταν με μία ρόμπα επί δύο ημέρες», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: Η κοινή εμφάνιση με τη Βαρβάρα Κίρκη - «Δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη»

«Είχα μέσα κάτι χάπια για θυροειδή, τα εσώρουχα. Σημαντικά τα ρούχα, αλλά σημαντικά και τα εσώρουχα. Θα κόψω μπανανιά να βάλω Ελένη μου;», συμπλήρωσε αστειευόμενος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί ότι εκείνος γκρίνιαζε περισσότερο για την «περιπέτειά» τους παρά η Κατερίνα Γερονικολού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA