Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε την απάντησή του στις αναφορές του Πάνου Μουζουράκη ότι ο πρώτος δεν του μιλά. Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε: «Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα». Πάντως, ο Πάνος Μουζουράκης είχε δηλώσει τον Αύγουστο, μεταξύ άλλων, ότι «ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά».

Διαβάστε ακόμηΙωάννα Πηλιχού: Πετούσαν πέτρες και μάρμαρα στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει

Πάντως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε και για το σουτιέν που έλαβε ως δώρο από θαυμάστριά του σε συναυλία. «Οποιοδήποτε δώρο είναι καλοδεχούμενο», είπε με χιούμορ ενώ σε ερώτηση για το εάν θα συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ φέτος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Λόγω της περιοδείας υπάρχει αγάπη και σχέση με το ΣΚΑΪ, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην τηλεόραση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA