Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ισορροπιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» που τον συνάντησε στη λαϊκή που εργάζεται και χαρακτήρισε το επάγγελμα «άθλημα». «Εχω θέση στη λαϊκή, διατηρούμε κτήματα με τους γονείς μου στη Νάουσα και καλλιεργούμε ροδάκινα, μήλα, αχλάδια, ακτινίδια. Η λαϊκή είναι ένα άθλημα, το οποίο σε κρατάει σε εγρήγορση. Μου έχουν πει πολλές φορές ότι “εσύ βγάζεις πολλά λεφτά, τι κάνεις στη λαϊκή;”» ανέφερε αρχικά ο ράπερ στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star Channel το πρωί της Τρίτης (06/09).

Διαβάστε ακόμη: Ο ράπερ Ισορροπιστής είναι παραγωγός και συνδικαλιστής στη λαϊκή αγορά

«Αν ήμουν στη Γαλλία ή τη Γερμανία με ένα χιτ ίσως δεν χρειαζόταν να ξαναδουλέψω. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα» τόνισε ο Ισορροπιστής. Πότε τον βρίσκει σύμφωνο η ραπ; «Η μουσική μας δεν έχει ανθίσει, αλλά κοντεύει να τσουρουφλιστεί. Η μουσική της ραπ με βρίσκει σύμφωνο όταν ο ράπερ έχει να πει πράγματα» εξήγησε ο ράπερ.

Για την Ελένη Φουρέιρα, ο Ισορροπιστής τόνισε πως: «Δεν έχω επαφές με την Ελένη. Με τους γονείς της έχω βρεθεί που έχουν περάσει πολλές φορές απ’ εδώ γιατί είναι Καλλιθεάτες. Είχε πάει ο πατέρας της Ελένης να ψωνίσει από έναν πάγκο απέναντι που πουλούσε ροδάκινα και με το που με είδε η μητέρα της, τον τράβηξε από το χέρι και του είπε “εδώ θα έρθουμε να ψωνίσουμε γιατί αυτός ευθύνεται για την επιτυχία της κόρης σου”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA