Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από τελεσίδικη απόφαση του αστικού δικαστηρίου ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου.  «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό. Όταν υπάρχει ύβρις και αδικία, επέρχεται η Νέμεσις. Είμαι χαρούμενος για την ελληνική δικαιοσύνη, πέρασα πολλά, αλλά κοιτάω μπροστά. Αυτό που βλέπω και παρατηρώ είναι ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά. Η συντροφικότητα και η όμορφη καθημερινότητα είναι ο απώτερος σκοπός μου. Δεν νομίζω να βρεθώ ποτέ με την Έλενα Χριστοπούλου», είπε ο Πάνος Καλλίτσης. 

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: «Δεν είμαστε πλέον μαζί - Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας»

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία μαζί με τη μητέρα της, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Μαρία Ηλιάκη, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για ψευδορκία κατά συρροή. 

Ο δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου ανέφερε στη «Super Κατερίνα» ότι «Η δέσμευση των λογαριασμών της κ. Χριστοπούλου από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι ξεκάθαρα προσχηματική. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση, που αφορά και αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά έξοδα, την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου του και των δικαστικών επιμελητών συνολικού ποσού 8.000 ευρώ.

Μάλιστα δίχως καν να έχει ζητηθεί ως είθισται από τον αντίδικο να καταβληθεί το ποσό η πλευρά του κ. Καλλίτση προχώρησε σε κατασχετήριο, το οποίο και διένειμε στα μέσα ενημέρωσης χωρίς καν να έχει καθαρογραφεί και θεωρηθεί η δικαστική απόφαση, όπως προκύπτει από τα συνημμένα στο κατασχετήριο έγγραφα που σας απέστειλε. Το κατασχετήριο αυτό δεν έχει καμία υπόσταση στην εξέλιξη της υπόθεσης, αφού αφορά στα δικαστικά έξοδα και μόνο.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι μια κίνηση που επιδιώκει να διαβάλει την κ. Χριστοπούλου και να στρέψει την προσοχή του κοινού μακριά από την απόλυτη και αμετάκλητη δικαίωσή της με το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποτελεί μια πραγματικά ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA