Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μέρες μετά τον ομηρικό καυγά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια Live του Snik, ο γνωστός τράπερ εμφανίζεται σε νέο βίντεο να τσακώνεται με έναν νεαρό στον δρόμο στη Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής τράπερ, έχοντας μαζί του τον YT, εμφανίζεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της πλατφόρμας TikTok να έχει λογομαχία με έναν νεαρό στην πλατεία Ελευθερίας, πιθανότατα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο νεαρός που φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται πως είπε κάτι στον τράπερ που δεν του άρεσε, με αποτέλεσμα ο Snik και ο ΥΤ να τον έχουν «στριμώξει» ζητώντας του εξηγήσεις. Στο βίντεο που έγινε viral στο TikTok και γενικά στα social media, διακρίνεται ο Snik με τον φίλο του να μιλάνε σε έντονο ύφος με τον έφηβο, ο οποίος ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ στη συνέχεια ο φίλος του Snik τον ρωτάει γιατί μιλάει έτσι, για να λάβει την απάντηση πως το έκανε για πλάκα.

https://www.tiktok.com/@lises_gr/video/7142127121425517826

«Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε», ακούγεται να λένε του νεαρού, ο οποίος όταν του ζητήσανε να πει συγγνώμη, ακούγεται καθαρά να λέει: «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη». Σύμφωνα με μαρτυρίες, ευτυχώς το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερες εκτάσεις και έληξε κάπου εκεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA