Μενού
  • Α-
  • Α+

Ημέρα γάμων η Κυριακή 11η Σεπτεμβρίου για δύο πρώην παίκτριες του Survivor. Η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή παντρεύτηκαν τους αγαπημένους τους έχοντας στο πλευρό τους φίλους, συγγενείς, αλλά και αρκετούς συμπαίκτες τους από το ριάλιτι επιβίωσης. Το απόγευμα της Κυριακής 11/9, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «βάζει στο συρτάρι» το ριάλιτι - Το νέο σχέδιό του

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, έχοντας στο πλευρό τους φίλους, συγγενείς, αλλά και αρκετούς συμπαίκτες της από το παιχνίδι. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως θα παντρευτεί πριν τη συμμετοχή της αθλήτριας στο ριάλιτι, με τον σύντροφό της να αναλαμβάνει όλες τις ετοιμασίες του γάμου.

Τον εκλεκτό της καρδιά της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, παντρεύτηκε η Αθήνα Ευμορφιάδη, δηλαδή η πρωταθλήτρια kick boxing που έλαβε μέρος στο τελευταίο Survivor. Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη. Με τον σύζυγο της, είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ σε κάθε ευκαιρία και οι δύο εκδηλώνουν τον έρωτα τους, μιλώντας για τη σχέση τους και τον ισχυρό δεσμό που έχουν.

Στον γάμο, πέρα από φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ήταν καλεσμένοι και αρκετοί παίκτες του ριάλιτι, όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA