Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώην super model Paulina Porizkova που έγραψε τη δική της Ιστορία τη δεκαετία του '80 ποζάρει στον λογαριασμό της στο Instagram με μπικίνι, μιλάει για τον ναρκισσισμό των διασημοτήτων και δηλώνει «ένοχη όσο κανένας άλλος». Η 57χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως πάντα «πίσω από μια λάμψη, κρύβεται μια γυναίκα με ανασφάλειες».

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Σαμαρά: Το ρούχο που φόρεσε δίνει πόντους σε κάθε γυναίκα

https://www.instagram.com/p/CiP_eq4Oe6B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφιση που είχε κάνει για το Harper's Bazaar της Τσεχίας και κάτω από αυτή έγραψε: «Όταν αναρτώ κάτι για τις ανασφάλειές μου, πολλοί από εσάς σχολιάζετε πως "αν σκέφτομαι εγώ ότι είναι δύσκολο, τότε τι να πείτε εσείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι". Οι άνθρωποι νομίζουν πως η επιβεβαίωση για την εξωτερική μας εμφάνιση, χτίζει την αυτοπεποίθηση. Όμως, η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να σε επιβεβαιώνουν σαν άνθρωπο. Να σε ακούν και να σε αγαπούν. Το να σε θεωρούν όμορφη, ακυρώνει οτιδήποτε άλλο για εσένα. Η ομορφιά γίνεται η επαγγελματική σου κάρτα».

https://www.instagram.com/p/Ch-C1WaO4dX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Πολίνα Πορίζκοβα στα 18 της χρόνια έγινε το πρώτο μοντέλο από την κεντρική Ευρώπη που πόζαρε για εξώφυλλο του Swimsuit Issue του Sports Illustrated. Το 1988 κατάφερε να γίνει το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο για μία συνεργασία στην ιστορία, όταν έκλεισε συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων δολαρίων με την Estée Lauder. Σήμερα είναι 57 ετών και είναι αποφασισμένη να μην θεωρείται «αόρατη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA