Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα καταγγελία έγινε την Παρασκευή (9/9) στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο κατά του Ρίκι Μάρτιν για σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με το Associated Press, ύστερα από τη μήνυση που είχε υποβάλει ο ποπ σταρ κατά του ανιψιού του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσεθ Μάρτιν. Παρά το γεγονός ότι το όνομα του ατόμου που έκανε την καταγγελία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, το Associated Press ανέφερε ότι πρόκειται πάλι για τον ανιψιό του Μάρτιν. Από πλευράς του ο δικηγόρος του τραγουδιστή, μιλώντας στο Deadline, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «άκρως προσβλητικούς», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: «Οι γονείς μου με έκαναν να νιώθω νεκρή και φοβισμένη - Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση»

«Όταν αυτός ο άνδρας διατύπωσε στο παρελθόν παρόμοιους ισχυρισμούς, η υπόθεση αποσύρθηκε κυρίως επειδή ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ο Ρίκι Μάρτιν δεν του είχε επιτεθεί ποτέ με τον οποιονδήποτε τρόπο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Ρίκι Μάρτιν και συμολήρωσε ότι «Τώρα, μετά από μήνυση για προσπάθεια εκβιασμού του κ. Μάρτιν, προσπαθεί να διαδώσει ξανά τα ψέματά του. Έχει έρθει πραγματικά η ώρα που τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν δημοσιότητα σε αυτό το βαθιά ταραγμένο άτομο και να του επιτρέψουν να λάβει τη βοήθεια που τόσο ξεκάθαρα χρειάζεται».

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Ρίκι Μάρτιν είχε κατηγορηθεί από τον ανιψιό του για σεξουαλική κακοποίηση και αιμομιξία, ενώ είχαν εκδοθεί σε βάρος του περιοριστικά μέτρα, τα οποία στη συνέχεια αναστάλησαν με δικαστική απόφαση. Πρόσφατα ο Μάρτιν υπέβαλε κατά του ανιψιού του μήνυση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορώντας τον για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη και οικονομική ζημιά. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, ο ανιψιός του δεν σταμάτησε να τον παρενοχλεί και να του στέλνει διάφορα μηνύματα στο Instagram, απειλώντας τον ότι θα «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του» αν εκείνος δεν του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA