Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει η γνωστή τραγουδίστρια αφορούσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει υποβληθεί σε ορισμένες πλαστικές επεμβάσεις με την ίδια να δείχνει να διασκεδάζει ιδιαίτερα, αλλά και να ξεκαθαρίζει εάν έχει «πειράξει» τη μύτη της. 

Διαβάστε ακόμη: Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τα live στο Instagram τα κάνω για να πω στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται πάντα να πληρώνετε»

«Γελάω πολύ με αυτά. Τι να κάνω; Να κλάψω; Όχι δεν κλαίω. Καλά κάνουν. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλά πράγματα, κυρίως η μητέρα που έχει να προσέξει τα παιδιά της, τον άντρα της. Κάτσε, φίλε μου! Πρέπει να προσέχει η γυναίκα τον εαυτό της, να είναι όμορφη. Να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να λέει "μπράβο, κούκλα μου, πάμε παραπέρα". Τη μύτη αυτή την έχω από τότε που γεννήθηκα. Συγγνώμη, παιδιά. Τη μυτούλα μου δεν την πειράζω», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA