Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συμμετοχή της φέτος στην εκπομπή «Πρωινό μας», δίπλα στη Φαίη Σκορδά, η Ελενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Εκτός όμως, από το νέο της επαγγελματικό βήμα, ρωτήθηκε επίσης για τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση και το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή. «Στα αριστοκρατικά σαλόνια δεν μιλάνε για αγοραίες συμπεριφορές. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, ο Πάνος Καλλίτσης έστειλε εξώδικο, προκειμένου να μην αναφερθούν καθόλου στο διαζύγιό του με την Eλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτες εντυπώσεις από τη Φαίη Σκορδά, με το καλημέρα αλλαγές στο πρωινό του Star

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η οποία μεταδίδεται live. «Είμαι πρωτάκι στο live, οπότε σήμερα ήταν λίγο περίεργα για εμένα. Αλλά εδώ, η Γραμμέλη έχει γράψει χρόνια live συνδέσεων, οπότε μας βοήθησε πάρα πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA