Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, για την απώλεια του πατέρα της χωρίς να κρύψει πως δεν μπορεί να τη διαχειριστεί, ενώ απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την απόφασή της να κινηθεί νομικά κατά του κέντρου αποκατάστασης στο οποίο βρισκόταν εκείνος. Ακόμα η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε για ποιο λόγο δεν τη βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση. «Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ξύπνησα και είχα μια δυσφορία. Μούδιασαν τα χέρια μου και η γλώσσα μου. Πήγα στο νοσοκομείο, βάλαμε προληπτικά ένα holter την Δευτέρα, το έβγαλα την Τρίτη και δόξα τω Θεό όλα καλά. Αυτό προήλθε από άγχος όπως μου είπε ο γιατρός», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Νόβα: Η αποκάλυψη-σοκ για τον θάνατο της θεία της - «Μπήκε κάποιος στο σπίτι της και τη σκότωσε»

Όσον αφορά το θάνατο του πατέρα της, η ίδια το χαρακτήρισε «ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τίποτα και να μιλήσω τηλεοπτικά για αυτό. Δε θα ήθελα αυτή τη στιγμή να σχολιάσω αν κινήθηκα νομικά εναντίον του κέντρου αποκατάστασης για να δούμε αν οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Αν είναι κάτι θα φανεί. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται ποτέ. Τα πάντα θυμάμαι από εκείνον, ήταν ο αρχηγός του σπιτιού». Μάλιστα, όπως ακούστηκε στην εκπομπή σε περίπτωση που η Σάσα Σταμάτη κερδίσει στο δικαστήριο, τα χρήματα θα τα δώσει σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. 

«Τηλεόραση φέτος δεν είχα καμία πρόταση. Δε στενοχωρήθηκα. Λίγο που είδα τις πρεμιέρες μελαγχόλησα, αλλά μετά μου πέρασε», παραδέχτηκε η Σάσα Σταμάτη, αναγνωρίζοντας; πως έχει κάνει λάθη και λέγοντας πως είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA