Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το πρόβλημα που του προκάλεσαν τα φάρμακα που πήρε για να χάσει βάρος, αποκάλυψε με ποια εκπομπή θα ήθελε να κλείσει η καριέρα του, ενώ σχολίασε τις εκπομπές της πρωινής ζώνης, μιας ζώνης στην οποία στο παρελθόν ο ίδιος έγραψε τηλεοπτική ιστορία. «Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα, κόντεψα να χάσω το μυαλό μου», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: «Δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου»

Το «The 2Night Show» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 για έβδομη σεζόν και ο παρουσιαστής δεν έκρυψε πως αυτή είναι η εκπομπή με την οποία θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του. 

«Είναι 7η χρονιά για το "The 2Night Show” και είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, 7 θαύματα του κόσμου, 7 κακά. Έχει πολλά το 7», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πως «Αν θέλει ο Θεός, εμένα η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να τη σταματήσω. Όσα χρόνια μπορούσα να τη συνεχίσω και να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την εκπομπή». 

Ο παρουσιαστής σχολίασε πως «Στη δική μας δουλειά το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Ξεκινάς και του χρόνου μπορεί να μην έχεις πρόταση και εκεί να τελειώσει όλη η ιστορία. Κάνουμε ένα συμβόλαιο, τελειώνει στα δύο χρόνια και μετά μπορεί να μη σε θέλει κανένας. Τριάντα χρόνια ένσημα σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν είχα την άνεση με τη λογική ότι κάτι θα είναι πολύ σίγουρο γι' αυτό και πάντα αγωνιζόμαστε και πάντα μηδενίζει το κοντέρ κάθε Σεπτέμβρη. Για έναν παρουσιαστή μετά από 30 χρόνια δουλειάς λένε ότι πάλιωσε. Τώρα που αλλάζουν πολλά πράγματα, εύχομαι να αλλάξει αυτό και να αξιοποιήσουμε όλους τους ανθρώπους».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την άποψή του γύρω από τις πρωινές εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε πως «Βλέπω ότι έχουν απομονωθεί λίγο όλοι. Δεν θέλω να κάνω κριτική γιατί θα ήταν και λίγο άδικο. Απλά εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία στην πρωινή ζώνη να είσαι όρθιος, δεν θέλω ψυχαγωγία να κάθεσαι σε ό,τι αφορά την πρωινή ζώνη. Κάθονται οι προηγούμενοι από εσένα. Κάθονται το 5 με 10».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA