Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρεις τηλεοπτικές σεζόν ο Λεωνίδας Κακούρης υποδυόταν τον Δούκα Σεβαστό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» ως Θέμης Καστρινός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» τόσο για το νέο του ρόλο και τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική όσο και για το ρόλο του πατέρα. «Το 90% των ρόλων στη μυθοπλασία είναι "αρνητικοί" ήρωες. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα "προχωρούσαν" οι ιστορίες. Kάποιοι πρέπει να κάνουν τη βρωμοδουλειά», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης και συνέχισε για το «Μαύρο Ρόδο»:

Διαβάστε ακόμη: Κάνε ότι κοιμάσαι - Εμιλυ Κολιανδρή: «Κάθε επεισόδιο τελειώνει με μια μεγάλη ανατροπή»

«Βρισκόμαστε στα υπόγεια του νυχτερινού κέντρου που διατηρεί ο Θέμης Καστρινός, ο οποίος θα είναι ο ήρωας που θα υποδύομαι το χειμώνα στο Μαύρο Ρόδο. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ιστορία. Έχει να κάνει με δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Εκείνον των μοναστηριών, της θρησκείας, της απομόνωσης, της προσπάθειας να βρούμε το θείο μέσα μας και στην κοινωνία. Από την άλλη είναι ο άλλος κόσμος, αυτός της νύχτας, της παραβατικότητας, των σκιών».

Στην πορεία ο Λεωνίδας Κακούρης θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική λέγοντας πως «Από μικρός είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το θέατρο και μάλιστα, είχα ξεκινήσει σε κάποια μπαράκια όπου πηγαίναμε, γράφαμε τα κείμενα και κάναμε stand-up comedies. Μας κάλυπτε τα ποτά και τους καφέδες της εβδομάδας, αυτή ήταν η αμοιβή μας».

Χαρακτήρισε, όμως, το ρόλο του γονιού τον πιο σημαντικό, αναφέροντας πως «Το να γίνει κάποιος γονιός είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει κάποιος άνθρωπος στη ζωή του».

Όσον αφορά δε τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, εξήγησε πως προσπαθεί να μπαίνει στη θέση τους και να μην τους πηγαίνει κόντρα. 

«Δεν είμαι από τους γονείς που φωνάζουν και έρχονται σε κόντρα με τα παιδιά τους. Προσπαθώ να πηγαίνω πίσω και να θυμάμαι πώς ήμουν και εγώ σε αυτήν την ηλικία. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος που μου ταιριάζει να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου καμιά φορά έχουν ένα μικρό παράπονο όταν δουλεύω πολύ, γιατί τους λείπω», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA