Μενού
  • Α-
  • Α+

Θανάσιμα πυροβολήθηκε ο ράπερ Rakim Hasheem Allen, γνωστός και ως «PnB Rock», κατά τη διάρκεια ληστείας στο εστιατόριο Roscoe's House of Chicken & Waffles στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Δευτέρα (13/9), όπως αναφέρει το TMZ. Τη στιγμή της ληστείας ο 30χρονος ράπερ βρισκόταν στο εστιατόριο με τη σύντροφό του, η οποία, μάλιστα, είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram που μετά το περιστατικό διέγραψε.  

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Από πριγκίπισσα της ποπ, παραλίγο πριγκίπισσα στο παλάτι - Το άγνωστο φλερτ με τον Ουίλιαμ

Σύμφωνα με την αξιωματικό της αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο δράστης εισέβαλε στο εστιατόριο με ένα πυροβόλο όπλο και ζήτησε αντικείμενα από το θύμα με τους Times να αναφέρουν πως ήθελε τα κοσμήματα του ράπερ. Ο ίδιος είχε ποστάρει νωρίτερα μέσα στην ημέρα ένα βίντεο όπου φαινόταν να φοράει ακριβά κοσμήματα. «Πυροβόλησε το θύμα και έφυγε τρέχοντας από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια απέδρασε από το πάρκινγκ», είπε η αξιωματικός της αστυνομίας. Ο PnB Rock μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Αρχές εξετάζουν βίντεο ασφαλείας από το εσωτερικό του εστιατορίου, αλλά και από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο εστιατόριο για να αναγνωρίσουν τον δράστη. Ο PnB Rock ήταν περισσότερο γνωστός για το σινγκλ «Selfish» που κυκλοφόρησε το 2016 που έφτασε στο νούμερο 51 του αμερικανικού Billboard Hot 100, ενώ κυκλοφόρησε και δύο άλμπουμ: το «Catch These Vibes» (2017) και το «TrapStar Turnt PopStar» (2019). Ήταν μόλις 30 ετών και είχε αποκτήσει δύο κόρες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA