Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 41ά γενέθλιά της γιόρτασε πριν από μερικές ώρες η Beyonce και ανάμεσα στους καλεσμένους στο πάρτι της ήταν και η Khloe Kardashian, η οποία για την εμφάνισή της στο πάρτι επέλεξε μία δημιουργία της Celia Kritahrioti.Πρόκειται για ένα two piece, που αποτελείται από μία μίνι φούστα και ένα μακρυμάνικο cropped τοπ, τα οποία έχουν στενή εφαρμογή αγκαλιάζοντας ιδανικά τη σιλουέτα και τις πλούσιες καμπύλες της. Η Κλόε Καρντάσιαν συνδύασε το two piece με matching μπότες, που έφταναν λίγο κάτω από το γόνατο.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Από πριγκίπισσα της ποπ, παραλίγο πριγκίπισσα στο παλάτι - Το άγνωστο φλερτ με τον Ουίλιαμ

https://www.instagram.com/p/Cia-9UDPs-t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πάρτι βρέθηκε και ο πρώην σύντροφος της Khloé, Tristan Thompson, και εντοπίστηκε πολύ κοντά της από τους παπαράτσι και η τηλεπερσόνα έδωσε μέσω Instagram την απάντησή της για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/CiaM0Z4rAYJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πάρτι και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Αll the single ladies» (όλες οι ελεύθερες γυναίκες), υπονοώντας πως παραμένει ελεύθερη και ωραία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA